Hayalinizdeki Görünüme Bizim aracılığımız ile Kavuşun!

Konaklama süresince otel hizmetleri

Taşımacılık Hizmetleri

Doktorlarla İŞBİRLİĞİ

HAKKIMIZDA

“Estherian Sağlık Turizmi Aracı Kuruluşu olarak, sağlık alanında kapsamlı ve özelleştirilmiş hizmetler sunan öncü bir kuruluşuz. Amacımız, hastalarımızın sağlık ve yaşam kalitesini artırmak için uluslararası düzeyde en iyi tıbbi olanakları ve uzmanlığı sunmaktır.

Birikim ve deneyimin verdiği güçle, hastalarımıza sadece sağlık hizmeti değil, aynı zamanda güven dolu, rahatlatıcı ve anlayışlı bir deneyim sunmayı taahhüt ediyoruz. Entegre sağlık ağımız sayesinde, hastalarımıza en uygun tedavi seçeneklerini sunarken, onları yüksek kalibreli tıbbi hizmetlerle buluşturuyoruz.

Estherian olarak, sağlık yolculuğunun her aşamasında yanınızdayız. Hastalarımızın özgün ihtiyaçlarını anlamak için zaman ayırırız ve onlar için en uygun çözümleri sunmak için çaba gösteririz. Alanında uzmanlaşmış sözleşmeli doktorlarımız, hastalarımızın tıbbi gereksinimlerini karşılamak için kapsamlı tedavi planları ve kişiselleştirilmiş sağlıklı yaşam programları oluşturur.

Dürüstlük, Yenilikçilik, İşbirliği ve Mükemmellik, çalışma prensiplerimizin temelini oluşturur. Müşteri memnuniyetini ve güvenini sağlamak için bu değerleri karar alma süreçlerimizden hizmet sunumumuza kadar her aşamada benimseriz. Teknolojiyi yakından takip ederek ve sürekli olarak kendimizi geliştirerek, hastalarımıza en son tıbbi gelişmeleri ve yenilikleri sunmaya odaklanıyoruz.

Estherian olarak, sadece sağlıkla ilgili değil, aynı zamanda insana duyduğumuz saygı ve sorumlulukla da öne çıkmak istiyoruz. Sizleri Estherian ailesine katılmaya ve sağlık yolculuğunuzda size eşlik etmemize davet ediyoruz.”

BİZE ULAŞIN

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Size ulaşacağız!

Bir hata oluştu, lütfen tekrar deneyin ya da bize diğer yollardan ulaşmayı deneyiniz.

acentesi olduğumuz hastaneler
Medicine Hastanesi
BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi
Rumeli Hastanesi